۹ پاسخ

احتمال میدن که چی باشه

شاید بهت بگن ولی معلوم نیس درس باش یان دقیقشو هفته ۱۷یا۱۸میگن

نه عزیزم،هفته 12,13 بعضی از سونو ها حدس میزنم هفته 18 قطعی گفته میشه

سلام عزیزم، فقط حدس میزنن

عزیزم صد در صد نیست احتمال میدن

واسه من ک اصلن‌مشخص نبود و حتی احتمالم نداد

اخ چرا اینقد مهمه جنسیتو بفهمین بنظرم فرقی نداره دختر یا پسر باش من میخوام بچم فقط سالم سلامت ب دنیا بیاد🥰

من ک معلوم نشد، انومالی هم امید ندارم جنسیتش بفهمم یازدهم میرم انومالی، فعلا فعلا باید تو کنجکاوی بمونی

اره گلم اگ سونو ماهر بری میگه منم تو ان تی گفت