۳ پاسخ

منم دختر بزرگم ب هیچ وجه ن شیشه ن پستونک نمیخورد از گرسنگی گریه میکرد ولی حاظر نبود شیشه بگیره. ولی دختر کوچیکم خدا رو شکر گرفت. خیلی از مشکلاتم رفع شد

بهتر كه شيشه نميگيره همه بي تابيا و بيچارگيا از همون شيرخشكه شير خودتو بده اگرم شيشه نميگيره همون شير خودتو با قطره چكون بده وقتي نيستي يا ميخواي زودتر سير شه
وقتاييكه خوابه بدوش شيرتو بزار فريزر
پستونكم ٢هفته بايد روش كار كني و به زور تو دهنش نگهداري

پسر منم پستونک نگرفت هرچقد دادم نگرفت 5تا هم گرفتم ولی هیو کدومو‌نگرفت بعضی بچه ها پستونک نمیگیرن..ولی شیشه شیرو دادم تا گرفت پدرم دراومد