۳ پاسخ

سلام چسب سیاه که برا برقه بزنید روی سینه هاتون..وقتی شیر میخواد لباستون رو تا چسبه بیارید بالا که سیاهی رو ببینه بعد آشوب کنید..حواسشو پرت کنید..من یک هفته همش بیرون بودیم..شاید ۱۰ تا اسباب بازی براش گرفته بودم..فقط با حواس پرت کردن میتونید موفق بشید..و با غذا سیرش کنید

من دوسالگی از شیر گرفتم دو روز فقط روزا قطع کردم شبا بعد اینکه میخوابید میدادم ولی از شب سوم دیگه شباروهم ندادم چسب کاغذی زدم گفتم اوف شده خوب بشه بعد خوشبختانه قبول کرد میومد نگا میکرد میدید چسب داره خودش مایوس میشد شبا هم چسب میزدم بیدار که میشد میدید به جای شیر آب میدادم دوشب اذیت شد بعدش تموم شد

سلام فلفل تند بزنین و وقتی جیغ وداد میکنه بهش توجه نکنید باید چند روز صبوری کنید تا عادت کنه ولی جلوش کوتاه نیایید سرشو با بیرون رفتن و مهمونی و جایزه گرم کنید