۷ پاسخ

سلام عزیزم دختر منم همینطوره،هیچ جا نمیشه برم،خونه پدرشوهرم انقد شلوغه کلافه و بدخواب میشه وقتی میام خونه خودم بیهوش میشه،برا من که بهتره اینطوری بهانه دارم جایی نرم چون واقعا از کرونا میترسم

تلویزیون روشن کن موقع خوابش

حالا این که خوبه دختر من علاوه بر خوابش وقتی تو خونمون بیداره داره بازی میکنه سرحاله میبرمش طبقه ی پایینیمون خونه جاریم گریه میکنه که بریم خونمون میارمش خونه تا درو باز میکنم آروم میشه و با خودش بازی میکنه از نوزادی اینطوری بودا والا جاریمم بهش محبت داره تو خونشونم بچه 3 تا دارن عاشق اینن که با دختر من بازی کنن ولی دختر من نمیمونه که

منم همینجوریه دخترم. جایی که میرم اذیت میکنه ولی وقتی میام خونه قشنگ مخوابه و آروم. حتی تو خونه یکم صبح ها میزارم tv نگاه کنه ولی جایی که میرم اصلا توجه نمیکنه.

پسرمنم اینجوری بود من موقعه ای که خوابه تلویزیون رو روشن میذارم که تو صدا باشه ولی باز میرفتم مهمونی اذیت میکرد الان جدیدا یه دستمال دارم موقعه ی خوابش میندازم جلو چشاش که کسیو نبینه و بخوابه واسه پسرم جواب داده

تو خونه ی خودتون وقتی خوابه تلویزیون با صدای کم روشن کنین تا عادت کنه البته میکنه فعلا زوده

پسر منم اینطوری شده