۵ پاسخ

زیر دلت شدید درد میگیره موقع دستشویی کردن هم سوزش داری هم دل درد منکه نفسم بند میاد شدید میشه.. دیگه تکرر تیر کشیدن..

سلام من دیروز بخاطر همین بیمارستان بستری شدم خیلی زیر دلم و کمرم درد میکرد در حد درد زایمان

من بی علامت بودم تو آزمایش خون عفونت نشون داده شد ک دکتر اولیم تشخیص نداد بعد چند وقت حالم بد شد درد زایمان گرفتم انقباض رحم سریع رفتم بیمارستان ک در جا همون لحظه بستری شدم باکلی دارو و سرم رفع شد گفتن بخاطر عفونت ادراری اینطور شده شانس اوردم وگرنه میشد زایمان زودرس

من هیچ علائمی نداشتم، توی آزمایش گفتن عفونت ادراری خفیف ،دیگه گفتن مایعات زیاد بخور و ده روز دیگه تکرار آزمایش که خوب شد

سوزش، خارش، تکرر ادرار...واقعا خیلی بده عفونت ادراری..من دو بار حاملگی تجربه ش کردم..