۹ پاسخ

نه اصلا منم اینقد خوشکل شدم و پوستم زیبا میگن دروغ نگو پسرهً!!میگم اخه چه لذتی بالاتر داشتن دختر هست؟؟؟فک میکنن نمیگم و این واقعا بی شعوری خودشون رو میرسونه اخه پسر چیع که آدم بخواد قایم کنه

ن بابا چ ربطی داره منم انومالی گفتن دختره باز گیر دادن پسره ولی برام مهم نیس مهم سلامتی بچمه

نه بابا ربطی نداره اینارو قدیما میگفتن که علم نداشتن، علائم و ویار و اینا همه به بدن طرف ربط داره، آنومالی اگه بخواد جنسیت رو اشتباه بگه پس باید به سلامت اعضای بدن جنین هم شک کرد

سلام عزیزم، نه بابا به قیافه نیست، به منم از این حرفا میزنن، سونوگرافی آنومالی دقیق هست ،من سلفری هم رفتم خداروهزارمرتبه شکر دختره، اما بقیه ول کن نیستن، بذار بگن برای خودشون میگن یه مشت بیسواد خرافاتی

برای من بر عکسه خودم هم ان تی هم انومالی گف پسره میخوام7ماهگی جشن بگیرم بگم نینی چیه ولی نمیدونم چرا همه میگن چه خبر ازدخملت ومیگن دخترداری🤦‍♀️😂

شمام بگو من خوشگل بودم ب برکت وجود دخترم شماها چشمتون باز شده خوشگلی منوتازه میبینین😅

نه عزیزم اینا خرافاته زیاد توجه نکن

نه عزیزم ربطی نداره حرف مردم ول کنین مبارکتون باشه

وقتی سونو گفته دختره . دیگه چه ربطی به قیافه داره