۶ پاسخ

سلام چیزایی ک بوی تندی دارن مثل سیر وپیاز و بعضی سبزیجات چون طعم شیرت رو عوض میکنه
میتونی ماست و شیر بخوری اگر بچت حساسیت نداشته باشه

تاجایی ک میتونی حبوبات و چیزای سرد و نفاخ نخور.یا حبوبات و خوب نفخش و بگیر.

نه عزیزم اگه بچه ات نفخ داره لبنیات حبوبات حتی خوندم نوشابه ضرر داره من چندروز شیر خوردم گناه بچه ام چندروز گریه میکرد

والا من از اول همه چی خوردم فقط چهار روز دکتر گفت شیر نخورم بعدش همه چی خوردم حبوبات رو هم برای اینکه اذیت نشیم سه روز خیسوندم خوردم بچه عادت میکنه خب بعدشم اگه نخوریم مواد غذایی خیلی محدود میشه

ماستم سردیه ب ماستت یکم نعنابزن .یابورانی بدون سیربخور.شیرتم گرم بخور یاباخرما بخور

تا ۴۰ روز نباید شیر بخوری چون شاید بچه حساسیت داشته باشه بعد چهلم یکم بخور ببین حساسیت ایجاد میکنه یا نه