۵ پاسخ

منم دقیقا مشکل شمارو دارم فرقش اینه که بچه من شیشه هم نمیگیره من هرکاری بیگی کردم فایده نداشت

عزیزم دخترمنم اینجوریه روزمین بودنی راحت شیرمو میخوره اما بغلم ک میگیرمش چون سینمو نمیتونه راحت بگیره میکشه کنار احتمالا سینه شماام نوک نداره ازاونه

به شیشه عادت کرده دختر منم دیگه سینه نمیگیره تو خواب بهش میدم

پسرمنم اونجوریه، اولش خوب میخوره بعد چن دیقه سینه رو میگیره ول میکنه گریه میکنه، من بلندش میکنم آروغشو میگیرم چون وقتی اونجور میشه باد راه گلوشو میبنده نمیتونه شیر بخوره، بعد آروغ دوباره شیر میدم بهتر میشه

سلام .پسر منم همینطوری میگن این علامت رفلاکس پنهانه.منم نمیدونم چیکار کنم فقط غصه میخورم