خانم ها شما چایی یا قهوه می‌خورید در چه حد میخورید

۸ پاسخ

من قهوه اصن نمی‌خورم ولی چای خیلی کم

چایی نهایت دو بار تو هفته‌ با اینکه چایی خور اصیلم😂😭 نسکافه هم شاید ماهی یبار

من چایی ک میخورم صبونه یه نیم لیوان در طول روزم هم شاد یه استکان ولی قهوه و نسکافه از وقتی باردار شدم یکی دو بار خوردم قبلا خیلی میخوردم

من روزی ۱لیوان چای رقیق میخورم

من قهوه ک کلا نخوردم با این ک خیلی دلم میخواد بخورم مخصوصا تو این هوای سرد واقعا میچسبه حتی نسکافه فوری هم نخوردم، ولی چایی صبح ی لیوان پر یا دوتا استکان میخورم شب هم ی استکان میخوره، کلا هم کمرنگ درست میکنم

من از وقتی حامله شدم قهوه و نسکافه متنفر شدم قبلا خوراکم قهوه بود
الان فقط چایی لیوانی😂هرچنتا ک دلم بخاد میخورم

من چایی زیاد میخورم شر همین کم خونیم گرفتم.. ولی کمرنگ بخور.. قهوه و نسکافه اینام دیر به دیرسعی میکنم بخورم الان

من چایی خیلی می خورم سه ماه اول ویار بدی داشتم فقط چایی میلم میکشید