۹ پاسخ

بخور عزیزم خیلی مفیده

سلام عزیزم من بیدکاسنی خوردم بی ضرره بچمم اصن زردی نگرف

گلم هیچ رابطه ای بین تغذیه مادر و زردی جنین نیست، این ثابت شده هست، ولی دوشاب یا همون شیره انگور خیلی مفیده آهن خیلی داره برای ضعف و سرگیجه خیلی خوبه و مقویه از اونطرف قندش خیلی بالاست و ممکنه زیاد بخورید دیابت بارداری بگیرید

من هرروز صب میخورم میگن برا کم خونی و وزن گیری خوبه زردی نشنیدم

سلام گلم مخصوصا دوماه اخر صب ناشتا باید بخوری
اصل دوشاب هم دوشاب خرمالو وحشی بتونی پیدا کنی عالیه

سلام گلم بله شیره انگور مخصوصا اگه طبیعی و اصل باشه برای کم خونی و وزن گیری جنین موثره

دکتر منم تاکید داشت استفاده کنم عزیزم

من ک از اول بارداریم میزنم یه قاشق ب شیرم میخورم خیلیم خوشمزس

در مورد زردی فک نمیکنم اما خیلی در وزن گیری جنین کمک میکنه.