۷ پاسخ

پیش خودت میخوابه؟من چند شب دخترمو از تخت خودم بردم تخت خودش خودمم کنار تختش خوابیدم هر یک ساعت با جیغ بیدار میشد و تا سینه نمیدادم بهش آروم نمی شد.یک شب نصف شب کلافه شدم گذاشتمش پایین پیش خودم دیگه تا صبح بیدار نشد فهمیدم علتش اینه کنارم نبوده.

پسر منم همینطور بود ولی تو ماه 6 از دندونش بود. بعداز چندروز دندونش نیش زد

اگه بازم شیر میخوره پس سیر نشده
دندون هم علتش میتونه باشه دختر من سه شب کامل نخوابید برا دندانش

منم این مشکلو دارم یهو پسرم با گریه بیدار میشه از خواب.

منم.کلا دخترم بدخواب شده.شاید میخوان دندان دربیارن

شاید سرد یا گرمشه . شاید تو رور زیاد میخوابه . شاید دلش درد مبکنه یا بخاطر دندون دراوردن همه اینا رو بررسی کن .

منم این مشکل رو دارم⁦☹️⁩