۳ پاسخ

منم اصلا هیچی نمیتونستم بخورم . اصلا نگران بچه ام نباش اون خودش تغذیه میشه .. اگه اصلا غذا اینا میبینی و نمیتونی بخوری . پنیر و گردو بخور . اصلا حال رو به هم نمیزنه .. اگه ضرری نداره از لیمو ترش هم با مشورت دکترت میتونی استفاده کنی . مثلا به سالادت بزنی

سلام عزیزم، عزیزم منم همینطوری بودم میدونم خیلی سخته، سعی کن معدت خالی نباشه ،بادام ،یه تکه کمپوت، نون و پنیر و گردو بخور ،اگه بعد گرسنه شدن چیزی بخوری بیشتر حالت تهوع میگیری ، مایعات کمتر بخور ،غذاها و میوهای اسیدی نخور، دیمترون و b6 برای بعضی ها جواب میده، اگه مثل من هر چی میخوری بالا میاری به دکتر بگو واست سرم بنویسه، اشالله هرچه زودتر خوب بشی 🤲

سلام من هم مثل شما بودم رفتم دکتر قرص ب۶و دمترون برام نوشت میخورم بهتر میشم