۱۴ پاسخ

سلام عزیزم، برای من درست نبود، البته تفننی انجام دادم، چون این روشا هیچ پایه علمی نداره

چجوری هس تقویم چینی؟

البته من سر بارداری قبلیم انجام دادم درست بود پسر بود که متاسفانه سقط شد و این دفعه احساس میکنم دختره که دختر دراومد😄

تقویم چینی چجورتقویمی است؟

ممنونم که نظر دادین دوستای خوبم

سلام منکه اینجور چیزارو قبول ندارم چون همشون الکیه واسه منکه درست نبود.

برا من هم تقویم‌چینی اشتباه بود هم تست جوش شیرین و هم‌نمک‌و‌ حتی تست ابن سینا هم اشتباه بود تو‌ همه ی اینا برام دختر در اومد ولی بچم پسره

دوستان گوگل سرچ کنید میاره، براتون توضیح داده کامل

فردا میرن ودرست یاغلط بودنشو میفهمم

برای من اشتباه بود

سلام عزیزم . چرته . فقط برا خوده چینی ها جواب میده ظاهرا

نمیدونم ولی چرا ب دلم میاد اون خیلی درسته

سلام عزیزم من امتحان کردم غلط بود. نمیدونم والا

من بلد نیستم‌میتونید بهم بگید