۸ پاسخ

دخترمن اول رفلاكس داشت ابكي بالامياورد ولي الان پنيري مياره ميگن خوبه

سردی میکنه بچت چیزایی که سردی میاره نخور.سس.ماست.کاهو وکلم.دوغ.خیار.دلمه.رب.اگرم پیش اومد خوردی عرق نعنا یاپونه بخور

عزیزم بچه وقتی همچین چیزی بالا میاره مامیگیم به معنای اینه که داره سفید میشه نگران نباش مشکلی نیست

خوابش خوبه بی قرار نیست طبیعیه

اشکال نداره عزیزم‌بچه منم همینجوری بود چندتا دکتر بردم گفتن عادیه

پنیرک خوبه اما اگ تند تند بالا بیاره بده

نه خطرناک نیست، از شیرش هست . دخترم منم پنیری بالا میاره ولی کم.

پنیرکی که خوبه .پسرم منم ایطوره...اتفاقا چاق میشن.