۴ پاسخ

منم پریودمیخواستم بشم سینه هام خیلی دردمیکردتاماه اخرسینه هام خیلی دردمیکردن بدفکرکردم بخاطرنزدیکیه پریودیمه ولی پریودنشدم باردارم بودم یکی ازعلائم بارداری سینه دردان شالله بارداری گلم

عزیزم خدایی نکرده از علائم سرطان نباشه، انشالله که بارداری علائم اونه ولی اگه خدایی نکرده نبودی حتما پیگیری کن مشکلی نباشه

اخه عزیزم وقت پروید که نزدیک میشه خانوما اینجوری میشن من خودم این جوری میشدم
والا چه بدونم انشالاه بارداری نی نی دار بشی

سینه درد وتیره شدن سینه یکی از علایم بارداری است یه تست بارداری بزار