۶ پاسخ

دختر منم اینجور شده بود دکترش چند تا حرکت یادم داد خیلی کمک کرد . یکی حرکت دوچرخه اس که باید براش بزنی . یکی اینکه با روغن ماساژ . اطراف ناف و شکمش رو در جهت عقربه های ساعت ماساژ بده.

خوراک خودت مهم سعی کن چیزهای نفاخ نخوری.اگه هم خوردی چای نبات.
عرق نعنا بخور.
بهترین چیزی که توصیه طب سنتی عرق انیسون.

درروز چندبارمدفوع میکنه اگه دوسه بارمدوفوع میکنه طبیعی اگه ن حتما یبوست داره

سلام، کولیک داره،نگران نباشید. ان شاء الله سنش که بالاتر بره خودبخود خوب میشه، دختر منم اینجوری بود

پسر منم همین جوره نفخ شدید داره دکتر به من قطره کولیک ایز با بی بی کر داد خیلی بهتره

اره گلم تاچهارماهگی طبیعیه