۶ پاسخ

سلام عزیزم نباید بزنی بچه ها خودشون بیشتر عذاب میکشند تا دندون دربیارن دیگه بایدتحمل کنید من هروقت بچه ام اذیت میکنه یک‌ایت الکرسی میخونم و بعد هم فوت میکنم تو صورتش خیلی اروم میشه

سلام عزیزم بهش هویج پوس کنده که تو فریزر گذاشتی بده یا لینو رو لثه هاش بمال ، یا پیازچه بده گاز بزنه حواست بهش باشه. عزیزم حق داری اما از قدیم ی چیزی مثل صرب المثل هست که گفتن اگر مادر بفهمه چقدر دندون بچش موقع بیرون اومدن درد داره گهوارش رو می سوزونه براش دندونی می پزه . واسش آش دندونی بپز ی کم بده بخوره. سنت خوبیه ❤😘

پماد دنتی باریج بگیر بزن به لثه هاش

عزیزم ما این وضعیتو از ۶ ماهگی داریم هنوزم همینه چون هر ماه دخترم داره دندون در میاره ، باید صبور باشی

عزیزم‌سویق کامل کودک از پیچ نورا فود بگیر خیلی برای دندون دراوردن کمکه من راضی بودم

سلام
مادرى همينه بايد تحمل كرد عزيزم ،ميفهمم اما چاره اى نيست ،بيرونم ببرش جاهاى خلوت كه از فكرش بياد بيرون،
با خودت فكر كن اون بچه بيچاره زبون نداره كه دردشو بيان كنه ،مجبوره با جيغ و بهانه بگه من مشكل دارم ،
جاى دندونشرو با قاشق سرد يا ژل يا دندونى سرد خنك نگه دارى كمى بهتر ميشه