۸ پاسخ

من یکم شیرینش میکنم یا یه قطره کولیف قبلش میدم ولی وقتی خوابش میاد راحتر میگیره مواقع دیگه مزه دارشم که میکنم یکم میخوره میندازش بیرون ولی کلا شنیدم میگن قبل ۶ بگیرید ازش.

سلام.هرچی نگیره بهتره چون خوابشابهم میریزه.من ازسه ماهگی ازش گرفتم

شربت شیرین آد ک بهداشت میده یاهرچیز شیرین دگ ای ک ضرر نداشته باشه ب دهنش بریز یا پستونکش بمال بزار دهنش بزار اون چیز شیرین ومیک بزنه یاد بگیره ی کم زمان بزار هرروز تن تن تا یک هفته تمرین کن میگیره

وای اصلا اصرار نکن که بگیره!!!!!چون وحشتناک وابستگی میاره. من الان بیشتر از دو هفته س پستونکو از دخترم گرفتم ولی هنوز داره اذیت میشه تازه دخترم هنوز 6 ماهشه و مثلا زیاد حالیش نیست!!!!

پستونک رو باید از همون روز تولد عادت میدادی خب الان دیگه فکر نکنم بگیره که.مزه دارش کن بده دهنش

منم تازه موفق شدم پستونک خورش کنم.یکی موقعی که توی خوابه سینه از دهنش درمیاد پستونک بذار دهنش.توی روزم بهش قطره مولتی بزن بذار دهنشو نگهش داره تا بخوره کم کم عادت میکنه

براش بانبات ی که تواب جوش بوده بزن،بذاردهنش چنددفعه ،بازم نگرفت اصرارنکن وگرنه میدونم برا،ارامش خودنوزادپستونک خوبه کم کم بزاردهنش الانم دخترمن خیلی ب ندرت میگیره ولی بازم خوبه

اصلا پستونک خوب نیست بهتر نگیره