۶ پاسخ

عزیزم این حسا طبیعیه نذار دورت خلوت باشه همیشه یه نفر پیشت باشه خوبه نگران نباش میگذره به بزرگ شدن بچه ت فکر کن به مامان گفتنش،،خدا تو رو لایق دونسته که بهت دادتش همون خدا هم برات نگهش میداره نماز بخون و دعاکن آروم میشی.

مراقب افسردگی زایمان باش سعی کن تنها نباشی موزیک شاد بذار و به این جمله فکر کن گر نگهدار من انست که من می‌دانم
شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد
بچتو بسپر به خدا

منم مثل شما دارم گریه میکنم داغونم

سلام عزیز اینایی که میگی طبیعیه و اندوه پس از زایمان نام داره بدون دلیل گریه کردن استرس اینکه نتونی از نوزادت مراقبت کنی و یا برای بچه مشکلی پیش بیاد و ... تا سه چهار روز دیگه بهتر میشی اگه بعد روز ۱۵ بهتر نشدی یا افکارت بدتر شد حتما دکتر برو

عزیزم کاملا طبیعیه منم ایطور بودم دیوونه شدم ولی همون چند وقت اول بود خیلی حساس بودم الان اصلا ایطور نیستم

افسردگی بعد از زایمان گرفتی