۳ پاسخ

رفلاکس رو باید ببربن دکتر که واس قطرش دکترش دوزش رو تجویز کنه.من واس رفلاکس با دستور دکترش رژیم یه ماهه گرقتم و قطره پدی لاکت دادم.دکتر گفت باید همشه شیب دار بخوابونی و اصلا خوابیدع بهش شیر ندی.اگع شیر خشکیه که باید شیر خشک های انتی رفلاکس بدین.البته بهتره هر کاری رو با نظر پزشکش انجام بدین

موقعی شیر میخوره سعی کن حالت شیبی داشته باش راحتر میخوره..همیشه بعده شیر خوردن اروغش بگیر.داروی فک نکنم بتون رفلاکسش کامل از بین ببره.ب نظره من ندی بهتر.من پسرم رفلاکس داشت ی چن مدتی خیلی بد شده بود از بس ازیت بود شبا اصن نمیخابید ولی بازم دارو نمیدادمش.الان ک شش ماهش خودبخود از بین رفته خداروشکر

دارو رو بايد دكتر بده
شيب رو موقع شير دادن رعايت كن رو دستت بعد از شير دادن حتما ٢٠دقيقه تو بغلت ايستاده بگيرش هميشه ام رو تشك آنتي رفلاكس بخوابون