۱۰ پاسخ

خب کلا میگن بهتره دیگه ولی نه حتما

منم مثل تو متنفرمم تو خونمون تا حالا ازش استفاده نكردم

منم بدم‌ میومد.
مادرشوهرم و خواهر شوهرم همش میگفتن استفاده کن.
وقتی زایمان کردم و توالت ایرانی نبود و از فرنگی استفاده کردم دیدم چقدر خوبه.
الان فرنگی استفاده میکنم

سلام من که استفاده نکردم طبیعی زایمان کردم

خب اگه بخیه نخوری تو طبیعی ،قدیمی بهتره ولی الان هردونوع زایمان بخیه میخوری اگ میتونی حتما فرنگی بخر وگرنه بخیه ها داغون میشه خصوص سزارین

من از الانم دارم استفاده میکنم اینقدرراحت بخدا مخصوصاالان که سنگینم. بعدزایمان استفاده کنی خوبه رو بخیه هات فشار نمیاد

بهتره از فرنگی استفاده کنی اما قدیم ک فرنگی نبود.

منم خیلی بدم میومد حتی تو بیمارستان روز اول استفاده نکردم اومدم خونه تا دو روز بعدشم استفاده نکردم ک باعث کنده شدن یکی از بخیه هام شد ولی بعدش استفاده کردم خیلی راحت بود خیلی

منم خیلی بدم میومد بعد از بارداری سعی کردم استفاده کنم الان توالت فرنگی نباشه برام سخته ...اما فقط خونه خودم استفاده میکنم

یعنی خیلی خوبه منم عادت نداشتم انقدر زانوهام درد میکنه با اینکه وزنم خیلی بالا نیست راحت میرم دستشویی میام