۸ پاسخ

من دخترم وزنش کمه شیرمم سیرش نمیکنه شیرخشک هم میدم ولی کم روزی سه بار بهداشت گفت میتونی فرنیو شروع کنی خیلی شل باشه منم درس میکنم میدم ماشالا انقد خوب میخوره خوب هم میخوابه شیرم کم بود سیرنمیشد نمیخوابید .ولی بازم بادکترش مشورت کنید من پسرمم غذاشو زود شروع کردم کلن هیچی نمیخورد دکتر گف فرنی بده

لعاب برنج بده بهش فرنی روهم شل درست کن اگه میخوای بدی بهش.
آردبرنج روباشیرسردقاطی کن ویه شیرین کننده مث عسل یانبات بزارتوش.وبذارروی اجاق پخته شه مدام هم بزن آبکی هم باشه.اگه حساسیت به محصولات گاوی داره به جای شیرآب بریز

عزیزم باید با نظر پزشک باشه من پسرم یک ماه بود وزن نگرفته بود اخر چهار ماه شروع کردم اونم طبق نظرو روش دکتر

منم میخواستم بدم ولی بزار پنج ماهش کامل شه بدیش

دکتر دختر من ک اجازه نداده گفت ۶ ماهش بشه بعد شمام صبر کنی بهتره

عزیزم خیلی زوده اواخر این ماه شرو کن اگ عجله داری

باید با نظر پزشک باشه شروع کردن کمکی زکدتر از موعد

بعد۶ماه بدی بهتره