۱۲ پاسخ

دختر منم از دوماهگی همینجوری بود
شبا لازم نیس بیدارشون کنیم
ب من هم خود بیمارستان هم بهداشت گفت فقط ده روز اول افت قند پیدا میکنن باید دو ساعت دوساعت بیدار کرد بعدش خودشون گرسنه بشند بیدار میشند
ماشاالله شیرت خوبه سیر میشه میخوابه

عزیزم بچه ات هنوز کوچیکه هنوز زوده که شش ساعت گرسنه بمونه باید خودت بیدار بشی بهش شیر بدی وگرنه وزن گیریش کم میشه

اگه میدونی تو خواب ضعف میکنه حتما باید بیدارش کنی شیرش بدی مواظب باش خدایی ناکرده افت فشار نکنه

بیدارش کنی بهتره
اگ شیرشو خوب و کامل میخوره بزا بخوابه ولی دیگه نزار از شش ساعت بیشتر بشه چون خوابه نمیفهمه گرسنش شده

سلام عزیزم دوماهشه پسرت بغلش کن خودش شیر بخاد میخوره

من شنیدم ک تا ۴۰ روزگی بچه رو باید بیدار کرد ک قندش نیوفته

اره عزیرم بیدارش کن گناه داره قندش میفته.بچه منم اونجوربودش

نه بزار خودش گرسنه اش بشه بیدار میشه خوابشو بهم نزن

عزیزم دوماهه هنوز اره باید بیدار کنی

دو ماهگی کمه واسه اینکه خودش بیدار شه
هر دو سه ساعت خودت بده نیاز نیس بیدار کنی تو خوابم بدی میخوره

هنوز زوده .بیدارش نکن تو خواب بدی میخوره

عزیزم فقط ماه اول باید واسه شیر بیدار کنی بعضی بچه ها خود به خود شیر شبو ترک میکنن پسر منم دوماهه ترک کرد