۷ پاسخ

عزیزم زنگ بزن ب منشی دکتر اگ لازم باشه بهت میگن

سلام
مگر چند ماهگی گوش دختر رو سوراخ میکنن؟
واینکه مطب میبرین سوراخ کنه؟

سلام خودشون بی حسی می زنند من گوش دخترم را دیروز سوراخ کردم خیلی گریه کرد ولی دردش براشون نیم ساعته ولی دیگه خوب شده وبعد پماد نرم کننده بزن وبا دستت تکونش بده تا کوچکه سوراخش کن دردش براشون کمتره

سلام نه بی حس نمیکنن لاله گوش نوزادا چون نرمه زیاد اذیت نمیشن من گوش دخترمو بردم سوراخ کردن همون لحظه یکم گریه کرد بعد اروم شد.

بله عزیزم بی حسی میزنه بعد چن دقیقه سوراخ میکنه اصلا نمیفهمه نگران نباش اصلا

سلام خودشون بی حسی میزنن

اره یکم میتونی بزنی با کرم لیدو کائین بهتره