۵ پاسخ

من بعد از واکسن ۴ماهگی این مشکل رو دارم،دیگه بعد از شیر خشک که می‌خوابه پیشم میخوابونم تا یکم بیدار میخاد بشه بهش سینم رو میدم،خودم خیلی بد خواب و اذیتم اما پسرم شیرم رو میخوره.چون تا بیدار میخاد بشه شیر میدم خوابش زیادتر شده.یا وقتی میخواد بخوابه پستونک میدم تا چشماش داره گرم میشه سینه میدم

باید از بعد از ۴۰ روز بهش شیشه یاپستونک میدادی وگرنه سینه رو ول می کنن چون با شیشه راحا تر شیر میخورن ولی با سینه باید تلاش کنن.

دختر منم همین مدلی شده بود
یک چند روزی بهش ندادم
ب خودم سختی دادم
تو انواع حالات نشسته دراز ایستاده بهش دادم بهتر شده
ولی برا اینکه بخوام خوب شیر بخوره تو خواب بهش شیر میدم

دختر منم همینطور بود سرپا میدادم نشسته اصلا نمیخورد.امتحان کن.بعد دراز کش شد.الان که ۵ماهشه بعتر شده.داغونم کرد

یه صدایی چیزی براش بزار تا هواسش پرت بشه