۶ پاسخ

اصلا طبیعی نیست علائم عفونت ادراریه ک باعث سوروخ شدن کیسه ابتم میشه.آب زیاد بخور و برو دکتر

خیلی ادرار تو نگه ندار

اگ سوزش داری احتمالا عفونتع گلم.‌ب پزشکت حتما بگو

سلام برو دکتر شاید عفونت باشه

ته برو دکتر شاید خدایی نکرده عفونت باشه دارو میده رفع میشه

سلام عزیز دلم منم تویه10هفتگی داشتم اما توجه به تغذیم کردم هروقت چیزای گرم میخوردم مخصوصا خرما خیلی سوزش ادرار داشتم اما خرما نخوردم درست میشد اما خیلی کم بازم میسوخت تا به دکترم گفتم سریع برام ازمایش نوشت همونجام ازمایشگاه بود برام رایگان با ازمایش های اولیه انجام داد وهزینه اضافی نکردم عزیزم امروزم میرم جوابشو بگیرم انشالله که چیزی نیست توام اول به خوراک توجه کن اگه درس نشد برو یه ازمایش بده اصلا ضرر نداره