۱۰ پاسخ

رفلاکس نداره؟؟ دکتر بردیش واسه بالا اوردنش؟؟

چون خودت کرونا داشتی به احتمال زیاد هنوز شیرت آلودس.ب بچه نده.سعی کن خودت مایعات زیاد بخوری .و بچه طفلک الان معدش خالی میشه ضعف میکنه .کم بهش بده در حد چن. مک بزنه بعد بذار آروق بزنه .ی کم نبات داغ هم بده شاید معدش جمع بشه کمتر بالا بیاره

الان چطور شد !؟عزیزم الهی هرچه زودتر خوب بشه.

شیر خشک ببلاک کامفورت امتحان کن پسر منم بالا میاورد عالی بود یکم مشته

اگه شیرخودتو بهش میدی خودت یه قرص دمیترون بخور تا روشیرت تاثیر بذاره

سلام شیرخشک بهش میدی؟یاشیرخودت،اگه شیرخشک بهش میدی آب روی گاز جوش بده صبرکن آب ولرم بشه بعدشیرخشک بریز بخوبی حلش کن شیر ک خورد آرغشو بگیر بعد بغلش کن بین تو کتفش آروم بزن یاماساژ بده یه ده دقیقه راه برو

سلام عزیزم
شیر چی میری بهش
خودت یا خشک؟

منظورت از بالا آوردن چیه؟ دختر من رفلاکس داره بعد شیر خوردن یکمیش رو برمیگردونه .

عزیزم خودت چیزی خوردی به بچه نساخته یازیاد خورده ومعده اش پره
میدونی هر گریه ای نشونه گرسنگی بچه نیست
پسرمنم چندین بار اینطور شد

امروز چیزی دادی مث فرنی شیرخشک حریره؟