۳ پاسخ

تاچهارماه عادی هن بعدازچهارماه بهترابود شکمش چرب کن پاشوزیروبالا کن روی پات روشکم بخوابونش اگه شیرخودت بهش میدی لوبیا عدس نخودونوشابه اصلن نخور

ببر دکتر داروی ضد کولیک بگیر... اگ شیر خودتو میدی چیزای نفاخ نخور... ساعتی هم شده رو شکم بخابونش شکمشو با دور سوراخ باسنشو پارافین خوراکی بگیر بمال براش.. کمپرس گرمم میتونی بزاری

عزیزم کیسه اب گرم بزار روشکمش و عرق نعنا با اب ولرم قاطی کن بده بهش اروغش رو هم بگیر حتما