۶ پاسخ

من از هفته 20 مرتب بعد از غذا خوردن و یا سرفه کردن یا دراز کشیدن متوجه شدم..بستگی به میزان چربی های شکمت داره نگران نباش بعضیا دیرتر متوجه میشن

عزیزم تا هفته ۲۴ وقت دارید که تکون بچه رو حس کنید,از ۲۸ هفته به بعد هم باید حرکاتش رو تحت نظر بگیرید و بشمارید

منم از هفته ۱۹ متوجه شدم
ولی میگن تا هفته ۲۴ فرصت هست برای فهمیدن حرکاتش
و اینکه از هفته ۲۸ حرکاتش باید چک بشه و مهمه

از هفته ۲۸ تکون هاش مهم میشه یه چیز
شیرین بخوری به پهلو چپ بخوابی تو ۱ ساعت باید ۱۰ تا تکون بخوره

من فردا میرم تو ۲۲ هفتگی هنوز هیچی حس نکردم

سلام منم هفته بیستم هستم ولی خیل کم تکون هارو حس میکنم یه چیزی شیرین بخور به پهلو چپ بخواب زیر شکم مثل نبض که بزنه حس میکنی