۷ پاسخ

یخ بذارتومشما بذارلای حوله این میشه کمپرس سرد

عزیز من حوله را گذاشتم فریزر بعد میذاشتم رو پاش..یه روز...روز بعدم کیسه آبگرم گذاشتم..خیلیم خوب بود..😊

عزیزم یخ نزاریا
خودت فکر کن یخ بزارن روی پاهات چه حسی داره
کیسه آب سرد بزار که آروم جای آمپول رو سرد کنه

من والا هیچی نذاشتم فقط قطره استامینوفنش رو سر ساعت دادم هیچی نشد
حالا شما خواستی کمپرس بزاری روز اول کمپرس سرد لای حوله بزار روزای بعد کمپرس گرم بزار

یه دستمال یا یه حوله بذار توی فریزر بعد بذار قسمتی که واکسن زده.اگه کیسه آب داری توش آب یخ بریز بذار روی پاش

یه تیکه یخ بنداز تو نایلون بهد بپیچ دور دستمال بزار رو جای واکسنش...

سلام عزیزم میتونی یخ رو داخل کیسه فریزر بریزی و دورشو با پارچه بگیر بزاری رو پاش تا ده بشمار بعد دستت و بلند کن سه بار تا ده بشمر هر یک الی دو ساعت تکرار کن ،میتونی رانی هم بگیری بزاری یخچال سرد ک شد دورشو پارچه بزار بزاری روش ،فقط اگه نیت خواب بود نزاری بهتره ،فردا هم حوله گرم بزار