۸ پاسخ

کیوی، انجیر ، آلو

الو آفتابی عالیه. شربت لاکسی ژل هم خوبه

سلام انجیر خوبه

انجیر و کیوی بخورین

سلام
تصحیح رژیم غذایی مانند افزایش مصرف مایعات و سبزیجات و میوه ها ؛ استفاده از آلو و انجیر خشک و افزایش تحرک
اگر این ها جواب نداد مصرف شربت منیزیوم هیدروکساید در بارداری مشکل نداره

کیوی عاااالیه
کاهو با روغن زیتون
انجیر خشک خیس خورده
آلو

سلام عزیزم من هرچی شربت و‌دارو و خوراکی‌بود امتحان کردم سه روز مردم و زنده شدم.تنها دردی بود که اینقد گریه میکردم براش..یعنی سه روز انگار ده بار درد زایمان رو کشیدم....هیییییچکدوم از شربت ها و خوراکی ها اثر نکرد جز اینکه روز اخری دیگه رفتم سه تا کیوی خوردم و بلافاصله رفتم دستشویی با شیلنگ پنج تا ده دیقه اب گرم رو گرفتم روی خودم خلاص شدم ولی همون موقع ده تا جیغ کشیدم از درد تا خلاص شدم.

سوال منم هسسسسست