۹ پاسخ

از دل درد هم میتونه باشه ببین پیچ نمیده خودشو یا شکمش سفت نمیشه

عزیزم سرمانخورده پهلوشو باید گرم نگه داری سعی کن همیشه زیر دکمه تنش کنی که پهلوش سرما نزنه

تو گهواره نوشته طبیعیه

سلام عزیزم سبز شدن مدفوع برخلاف باور قدیمی ها همیشه مربوط به سرماخوردگی نیست.تغذیه کامل نشدن از یک سینه گاهی باعثش میشه و به دنبال اون درست وزن نگرفتن در پی دارد.
وقتی از یک سینه تغذیه میکنه ممکنه خسته بشه یا خوابش ببره.شیر ابتدای سینه آب بدن بچه رو تأمین میکنه و شیر انتهای سینه چربی ها و مواد مغذی شیر است.پس وقتی کم تر از نیم ساعت مکیدن مفید ،سینه رو ول میکنه دفعه بعد مجدد از همون سینه شیر باید داده شه تا یک سینه کامل تخلیه بشه.
یا اینکه بچه شیرخشک میخوره و معمولاً مدفوعشون سبز میشه

اگه از شیر خودت تغذیه میکنه مشکلی نیست

سلام به نظرم از سبزی خوردن باشه اخه من خودم امتحان کردم برا پسرم

دخترمنم همینطوره😟

گوشش چی عفونت نکرده.اگه قسمت ابکی شیرتم خورده باشه میشه.و اینکه کمرش سرما خورده .همه با حوله گرم درست میشه

سلام گاهی همینحوری میشه نگران نباش عزیزم