۹ پاسخ

سلام. اگه سونوگرافی که رفتین واسه ان تی واقعا حاذق باشه تو کارش. میشه تا حدود زیادی به احتمالش تکیه کرد..
ولی خب خطا هم داره.
میگن اگه تشخیص پسر بدن احتمال خطا خیلی کمه اما اگه احتمال دختر بدن احتمال اینکه پسر شه هستش.

گفته پسره شک نکن دیگه عزیزم .تو غربالگری یک بیشتر احتمال میدن چون بچه مشخص نیست .گفته پسره همینه مبارررک باشه عزیزم .بمن احتمال داد دختره ولی دارم روز شماری میکنم تا هجده هفته به احتمال نمیشه امید الکی بست

رفتین سونو آنومالی جنسیت بچتون چی شد

سونو آنومالی دقیق تره و اونموقع الت تناسلی قشنگ شکل گرفته و جای خطاش خیلی کمتره

همون هفده هفته که رفتی راست بوده تو دوازده هفته اصلا مشخص نمیشه

درسته الان دیگه عزیزم.مبارکت باشه

ان تی مشخص نیست که جنین.چون هفتش کمه.مبارک شاه پسرت

بله درسته توهفده هفتگی مشخص میشه جنسیت چییه

صبر کن هفته دیگه ک مطمئن شدی بعد بگو ک جنسیت چیه چیزی نمونده