۵ پاسخ

ببین دکترت تو پروندت چی میزنه
مال من که دوتا سونو دادم یکی بود

سنو ها بر اساس وزن و ابعاد اندام های جنین سن رو میزمن،در نهایت اواخر بارداری باید یه سنو بدید که زمان رو میگه اما خب همه چی بسته به شرایط شماست ممکنه نی نی عجله نداشته باشه تا ۴۰هفته هم بمونه ممکنه عجله داشته باشه همون ۳۸هفته بیاد!جز برای سزارین نمیشه زمان دقیق گفت!

عزیزم دکتر من گفت سونو ها بر اساس قد و دور سر و ... سنو تخمین میزنن و برای زایمان دکتر همون پریودو حساب میکنه

عزیزم منم همینطور من ک ازرو هر دوشون حساب میکنم اخه دوروز اختلاف دارن😂😂😂😂 بنظرمن ک آنومالی دقیقتره من امروز میخام برم دکتر ازش میپرسم بعدمیام بهت میگم

سونو ان تی مهمه