۶ پاسخ

سلام ابمیوه انبه بخورین وب پهلوچپ درازبکشین ولی بازم اگه تکون نخوردبرین صداقلبشابشنوین

منم زیادکارکردم نی نی خسته شده بود وبعدازکلی استراحت شروع کرد یواس یواش به حرکت. ولی برای اینکه خیالت راحتشه بروبهداشت صدای قلبشو گوش کن

عزيزم به نظرم برو ضربان قلبشو گوش بدن
چون از ديروز ي كم زيادع

بهتره بری دکتر صدای قلبش و گوش کنی....دستت هم گذاشتی رو شکمت بعضی اوقات تکوناشون خیلی کم میشه فقط با دست گذاشتن متوجه میشیم یا لمس دستمون و حس میکنن تکون خوردنشون شروع میشه

نگران نباش انشاالله که چیزی نیست به نظر من یه مرکز بهداشت برو برای ظربان قلب تا خیالت راحت بشه

سلام خستشه حرکت میکنه عزیزم باهاش حرف بزن نوازشش کن درست میشه