۷ پاسخ

نه عزیزم نگران نباشید برای منم پیش اومده ولی سعی کنیدکه تکرارنشه:,ازهفته بیست به بعد بهتره که به پهلوبخوابید.

سلام عزیزم.نه مشکلی نیست کلا رو شکم هم اگه راحتید میتونید بخوابید فقط میگن به پشت نباید خوابید چون به رگ اصلی فشار وارد میشه باعث سرگیجه و تپش قلب و...میشه

نه ان شاالله چیری نیست .الان جاش محکمه سعی کنید یه بالش بغلتون باشه

ن عزیزم عیب نداره ولی سعی کن تکرار نکنی دیگه

ن عزیزم اشکالی نداره منم بعضی وقتا اینجوری میخوابم بعدمتوجه میشم

نه چند لحظه عیب نداره

سلام سعی کن از بالشت برای کنارت استفاده کنی