۴ پاسخ

حتما به دکتر برید قرص میدن بهتون من قرص دادن الان حالم خوبه هرچی بخوامم میخورم ولی اگ قرص نخورم به هیچی نمیتونم لب بزنم

منم همینطور بودم اصلا نمیتونستم چیزی بخورم دل ضعفه و حالت تهوع داشتم .وای خییییلی بد بود طوری که میگفتم دیگه بچه دار نمیشم و اینایی که چند تا بچه دارن چطور تونستن... ولی خب همه اینا میگذره فقط باید تحمل کرد..سعس کنید ریزه خواری داشته باشین.بیشتر نون مصرف کنید لقمه لقمه بخورید تا هم سیر بشین هم حالت تهوعت رو بگیره عسلم کنارش بخوری عالی میشه

عزیزم واسه تهوع عناب خیلی خوبه بخوری واسه دل درد و دلپیچه شکمت رو با یه چیزی ببند تا گرم بشه

دکتر بهت قرص تهوع میده درسته کلا از بین نمیره ولی بهتر میشی، ولی حتما برو دکتر تا بهت سرم و آمپول بده تا آب بدنت کم نشه اینا طبیعیه و تا پایان چهار ماه تهوع هست باید تحمل کنی. به نی نی کوچولو فک کن فقط😍