۴ پاسخ

من یه بار خوردم خیلی هوس کرده بودم فقط ادویه ی داخل بسته رو نریز داخلش چون آویشن داره خوب نیست خودت یکم نمک بزن بخور هوست بیوفته

بخور بابا. وقتی ویار ادمو عذاب میده هرچی تونستی بخور که اب بدنت پایین نیاد و زخم معده نشی. من دیگه کتون ادرارم ۳ پلاس شده بود. دکتر میگفت هرررچی شد بخور. فقط به زور بخوورش. کاری نداشته باش بده یا خوبه. چیپس و پفک که آشغاله ، انقدر شرایط من بد بود میگفت اگر میتونی تحملش کنی بخور. یه کم معده ات پر بشه، تهوعت کم بشه، بتونی روش غذا ی خوب و میوه بخووری

کلا چیزاییی ک مواد نگهدارنده داره بهتره خورده نشه ولی اگر دلت خواسته بعداز پخت ابکش کن و با مواد ماکارونی بخور ن طعم دهنده داخلش

سلام بخور نوش جان با یکبار که مشکلی پیش نمیاد