۴ پاسخ

بادوم رو زیاد خیس نکن که به هم بچسبه ، اب جوش بزار بعد که اب جوش اومد بریز تو یه ظرف و بادوم ها رو هم بریز توش بعدداز یه دقیقه بادوم ها رو از اب بیرون بیار پوستش و بکن بعد الک کن ( من برا الک از چایی صاف کن استفاده میکنم ) . با این روش اصلا گوله نمیشه و بادوم هم نیاز به خشک کردن نداره فقط تو اب بیشتر از یه دیقه نزار

اول تو دیگ اب بزار بعد بادم ها بریزتا یک دقیقه بجوشه .بعد پوستشون بگیر.بعد بزار خشک بسن.وقتی کامل خشک شدن... رو الک بکش تا پودر بشن.

من تو مولینکس پودر میکنم دیگ دونه نمیشه