۹ پاسخ

ن هیچ مشکلی نداره چون دهانه رحم بستست تنها ایرادشک میگن رعایت کنید نریزه اینه ک داخل مایع منی ماده ای لغزنده هست ک با خون وارد بدن میشه و باعث زایمان راحتتر میشه ک خب تو ماه پاییین نباید اتفاق بیوفته ولی در ماه اخر حتی برای زایمان راحتتر بهتره جلوگیری هم نداشته باشید

والا من انقد اینجا خوندم ک خوب نیس از دکترم پرسیدم ایا نیاز ب کاندوم هس گف ن اصن مشکلی نیس وقتی دکتر اینجوری میگ حتما مشکلی نداره دیگ من ک تاالان خدارشکر ن عفونتی شدم ن مشکلی برام پیش اومده ولی بدش سریع میرم دسشویی همش بیاد بیرون خودمم تمیز میشورم

اشکالی نداره ولی بعدش حتما برو دستشویی که ریخته بشه و بعدم خودتو تمیز بشور که خدای نکرده عفونت نگیری

بهتره نشه. هم عفونت میاره هم زایمان زودرس

باعث عفونت رحم میشه

خوب نیس فک کنم باید سعی کنی نریزی داخل

نه عزیزم توبارداری دهانه ی رحم بستست

احتمال عفونت وجود داره و دهانه رحمم میگن نرم میکنه خوب نیست بیشتر دقت کنین

ن عزیزم فقط عفونت میاره سع کن جلوگیری کنی