سلام مامانی گل،سونوی ان تی چی هست؟

۵ پاسخ

توی سونو ان تی میان اندازه تیغه بینی جنین و مایع پشت گردنش رو اندازه میگیرن تا ببینن جنین سالم هست یا نه

غربالگری سلامتی جنین که من ۱۱ هفته و چهار روزم بود رفتم ، اول میرین سونوگرافی همون روز با برگه ی سونو میرین آزمایش خون

سالم بودن بچه مشکلی باشه میگن بهت

تو ان تی بیماری های ژنتیکی و کروموزمی رو بررسی میکنن.مثل سندرم دان وتیریزومی..
تیغه بینی هم بررسی میکنن .اگه خدایی نکرده سندرم دان باشه تیغه تشکیل نمیشه

مایع پشت گردن جنین رو اندازه میگیرن اگه خیلی زیاد یا خیلی کم باشه یعنی مشکوک به سندروم داون هست، نگرانی هم نداره اصلا اگه تو خانواده سابقه ندارین