۶ پاسخ

سینتو بشور قبل دادن

شیر خودتو میدی یا شیشه میدی اگه شیشه میدی یه کم سوراخ شیشه شیرتو گشاد کن که زود بخوره تموم شه

سلام گلم بزار حسابی گرسنه بشه بعد شیرش بده
بازیشم طبیعیه نگران نباش
برا افزایش شیرت ببین چی میخوری شیرت زیاد میشه باید تو خوردن تجربه کنی من خودم لوبیا که میخورم شیرم زیاد میشه

سلام عزیزم. اگه کوچولوتون ناآرومی میکنه یا کم خوابه یا شیر خودتون کمه، از قوتو چهل گیاه کرمان بخورید. پر از خاصیته و طعم عالی داره. من پسرم دوماهشه قبلا خیلی کم میخوابید اما از وقتی هرشب قوتو میخورم هم شیرم زیاده هم بچم راحت میخوابه

سلام بهتره ببریش دکتر احتمالا رفلاکس پنهان داره.عین دختر من که سینه رو نمیگرفت ولی گشنه بود طوری که از گرسنگی گریه میکرد.با کلی بدبختی بهش شیر میدادم

سلام مایعات زیاد بخور دلستر تلخ وشیرین گندومک هم خوبه.بذار خوب گرسنه بشه بد بهش بده