۶ پاسخ

منم اوایل راست راحتر بودم چپ میخابیدم سوزش معده دیوونم میکرد حالا الان هردو طرف میخابم راحتم

عزیزم مشکلی نداره ولی به مرور به کبدتت فشار میاد سعی کن کم کم عادت کنی بیشتر به چپ بخوابی

نه عزیزم.منم بیشتر به راست میخوابیدم.کم کم عادتات عوض میشه!

منم اکثرا ب پهلوی چپ اذیت میشم.. و بیشتر سمت راست میخوابم.حرکات جنین هم تو حالت سمت راست دراز میکشم بیشتر حس میکنم تا سمت چپ.

من تشک انداختم جلو تلوزیون جوری که باید به چپ بخوابم که بتونم تلوزیون ببینم و با این ترفند الان دیگه بیشتر به چپ میخوابم😀😀😀

منم همینجوریم 😂