۵ پاسخ

پستونک اونت بگیر اولترا سافت ، حتما میگیره ، پسر منم خیلی دوس داشت مکیدن رو ولی پستونک ارتودنسی و فندوقی بی بی لند دادم اصلا نگرفت و شوت کرد بیرون و گریه کرد ، اونت که گرفتم راحت گرفت و خیلی خیلی راضیم چون خیلی آرامش میگیره با پستونک و خبلی کمک کرده تو خواب و آرامشش

دختر منم نمیگیره و عوق میزنه.منم دیگه ندادم بهش

من دو روزه گرفتم براش میگیره ولی میگن ضرر داره میخام ندم بهش

یه اب میوه خوشمزه بزن یا عسل بزن

پستونک خوب نیست اگر نمیگیره بهتر که دهنش نزاری من اصلا پستونک براش نخریدم و شبا با ارامشم میخوابه پسر برادر من تا ۴سالگی با پستونک میخوابید بزور ترکش دادن