۸ پاسخ

برو بیمارستان عین من نشی خدای نکرده منک اورژانسی سزارین کردن تکون نخورده بود جفت کنده شده بود ٣٨هفته و۵روزم بود

نیم ساعت دیگه صبر کن..دیگه برو

یه چیز شیرین دیگه بخور اگه تکون نخور برو بیمارستان

بعضی وقتا خوابه ودرحال استراحته زیاد نگران نباش یه آبمیوه ی شیرین بخور به سمت چپ بخواب.احتمالاتکون بخوره اما اگه دیدی خبری نیس برا اطمینان برو زایشگاه تا معاینه بشی

شکلات جواب نمیده خیلی وقتا شیر کاکائو بخور تا یک ساعت ببین تکون میخوره یا حتی خودشو کش میاره

ی لیوان شربت خیلی یخ بخور باید تکون بخوره اگه نخورد برو

باز ی چیز شیرین بخور و به پهلو چپ بخواب و نوازشش کن اگه تکون نخورد باید بری

ابمیوه بخور یا میوه رو ببین نخورد برو مطمین بشی