۵ پاسخ

خیییلی دردش بده بعد زایمانم عوارض داره

من تا چهل هفته و یک روز صبر کردن. گفتن چهل ویک هم پُر بشه اگه مشکلی واسه بچه پیش نیاد صبر میکنیم من پله زیاد بالا و پایین رفتم شیش دل درد گرفتم

کاش فعالیتت وبیشتر میکردی تا دردت بگیره و نیازی به آمپول فشار پیدانمیکردی،،،مثلا حمام آب گرم،پله،پیاده روی ورزشهای مخصوص. تو اینترنت سرچ میکردی و انجام میدادی

مگه وقتی درد نداری نباید تا ۴۰ هفته صبر کنی چرا ۳۹ هفته برات وقت زایمان زده

خیلیا امپول فشار میزنن چیزی نیست نگران نباش بعد از امپول انقباضاتت شروع میشه