۱۹ پاسخ

بچه من دختره هم سمت راست میره هم چپ

عزیزم بچه حرکت میکنه یه جاثابت نیست که

فکر نمیکنم درست باشه،مال من نی نی اوایل سمت چپ بود حالا همش راسته تو دلیم پسره

سلام من قبول دارم . ۹۰درصد پسرا سمت راست. ۹۰درصد دخترا سمت چپ.
بازم
۹۰درصد جفت پسر خلفی
۹۰درصد جفت دختر قدامی

ن بابا بچه همش میچرخه ب این حرفا اعتباری نیست

هیچ دلیل علمی نداره فقط ب سونوگرافی اعتماد کن

نه بنظرم درست نیست
نی نی من دختره اما تکون هاشو سمت چپ حس میکنم

من سمت چپ هم سمت چپ میخوابیدم دختره😂
فک نکنم ربطی داشته باشه

میگن عزیزم ولی باور نکن اعتباری نیس

نه عزیزم پسر من سمت چپه

من یکی ازدوستام بچش پسره ولی همش سمت چپه

اره من پسرم سمت راستمه دخترم سمت چپمه

اینجورچیزا اصلا صحت نداره وباورنکن عزیزم

من تو سونوی ان تی سمت چپم بود و دختر بود حالا نمیدونم اتفاقی اینجوری شد یا ربط داره واقعا

سونوی تشکیل قلبت رو با عکس نظریه رمزی تعیین جنسیت ک تو گوگل هست مقایسه کن
برای من ک درست در اومد

مال من وسطه😂خودشم گفتن پسرهس

سلام عزیزم منم شنیدم که میگن بچه سمت چپ باشه دخترمیشه ولی میگن ازلحاظ علمی ثابت نشده

منم دخترم اوایل مایل ب چپ بود الان سمت راستمه

از کجا متوجه میشید سمت چپه؟من احساس درد شکم سمت چپ دارم،قدیمی ها اعتقاد دارن که سمت چپ دختره و قدامی هستم