۱۱ پاسخ

منم شنبه آینده گیرم سونو ان تی اما جایی که میرم به هیچ وجه جنسیت رو نمیگه وفقط مسائل مربوط به سونو رو بررسی میکنه قانون کارش اینه احتمال رو هم نمیگه

آره مامان خوش خواب.م درازبکشم.سمت چپم مثل نبض گاهس اوقات میزنه

به منم دیروز گفت ۸۰درصد دختره.از طریقه رشدش گفت میگم

ن لزوما سونو انومالی دقیق اثترین سونو هست اجازه بدین اونو سونو بهتون هرجی گفت اونو ب بقیه اعلم کنید

خیلی جاها درست میگن واسه من گفت دخمل ک انومالی رفتم درست بود😍😍😍

سلام بعضی وقتا اشتباه میشه اکثرا وقتی بگه پسره دیگه اشتباه شدنش خیلی کمه ولی برا دختر امکان داره اشتباه بشه و پسر باشه والا ب منم گفتن احتمال زیاد دختره دیگ نمیدونم انشالله تو آنومالی دقیقشو میگن

ن بابا اعتماد نکن

عزیزم نمیدونم سونو ۱۲هفته چقد راسته،به منم گفتن احتمالا پسره دیگه نمیدونم

انسالله ک هرچی دلت میخاد بسه اگ سونو گزافیت معروف باسه اره احتمالس هص درس در بیاد ولی در کل ب ان تی اعتماد نکن

سلام ۱۲ هفته خیلییی زوده .
۱۸ و ۲۰ هفته معلوم میشه
منم فک میکردم پسره دیدم نه دختره 😀

چ علایمی دارید. و سمت چپتون احساس میکنید چیزی مثل نبض میزنه