خانما برای سونوی آنومالی آب میوه بخرم؟

۴ پاسخ

کلا چیز شیرین بخوری بچه حرکت کنه خوبه. من چون آبمیوه بخورم نیاز به دستشویی پیدا میکنم. انجیر خشک بردم خوردم

آره یه شیرعسل بخورعزیزم

ب من گفتن ابمیوه انبه یا اناناس همرات باشه با ی کیک اونجا میبری بهت میگن چن مین قبل اینک بری داخل بخوریش

فکر کنم نیازی نیست مثانه پر باشه ، ی دونه داشته باش همراهت شاید کوچولوت کم تحرک بود ، یه آبمیوه شیرین با خودت داشته باش