۵ پاسخ

شما تنها نیستی ، بچه ی منم همینطوریه ، دکترش میگه تا یکسالگی همینه ، باید صبور باشی عزیزم

خانومی بچه چونکه کم شیر میخوره سیر نمیشه کامل و یا اینکه دلش درد میگیره و یهو بیدار میشه بهش گرمیچر بده. سعی کن جای آروم بهش شیر بدی تا هرچیزی که حواسش پرت میشه رو نبینه آخه بزرگ شدن و کنجکاو.باهاش بازی کن و خستش کن و نزار بخوابه اینجوری شب رااحت مخوابه

متأسفانه دختر منم اینجوریه امروز بردم واکسن بزنه بهداشت و گذاشت روسرش آخرم واکسن شو نزدم چون تا ۴ صبح نمیخوابید و کم خوابیده بود خدا خودش صبر بده بهمون

بچه منم روز کم می‌خوابه عوضش شب زود می‌خوابه .اگه شب ۹به بعد بتونی بخوابونی خیلی بیشتر به رشدش کمک میکنه تا اینکه روز بخوابه

خیلی هم کم شیر میخوره همش در و دیوارو نگاه میکنه خسته شدم من